Skip to main content

City Games u Kotoru u srijedu 26. juna

City Games u Kotoru u srijedu 26. juna

Popularne ljetne igre za sve generacije u sklopu međunarodne turneje održaće se ove godine i u Kotoru.

"Nakon devet uspješnih sezona, 303 održana događaja i gotovo milion pređenih kilometara, igre u svoju jubilarnu desetu sezonu ulaze kao punokrvni međunarodni projekt. Ove godine City Games poprima novo ruho; potpuno nova scenografija i brojna iznenađenja kako za takmičarske timove tako i za publiku. Dorađene igre će zagarantovati nezaboravno iskustvo", objasnio je inicijator i direktor projekta Miroslav Krzyk.

O popularnosti igara dovoljno govori podatak o 35 različitih lokacija u više zemalja te brojka od čak 150 prijavljenih timova što nas očekuje u 2019. godini. City Games turneju će na sportskim terenima uživo pratiti čak 50 hiljada gledalaca. Prijavljene ekipe nadmetati će se u modernim inačicama tradicionalnih City Games igara kao što su vino, leteći vaterpolo, morska košarka, utrka bačvi, pršut i veslo. Puno adrenalina, timskog rada i uglavnom nezaboravnih trenutaka, sve to nas čeka u novoj sezoni.

Kotor će ove godine imati čast da otvori City Games takmičenje za područje Crne Gore challengerom. Ovaj sportsko-zabavni spektakl, verzija nadaleko poznatih Igara bez granica, održati će se 26. juna na otvorenom bazenu VK ˝Primorac˝ od 19:30 sati. Izazovne igre čekaju na hrabre ekipe sastavljene od šest članova, od čega moraju biti minimalno dvije predstavnice nježnijeg pola.

"Crna Gora, koju karakterišu pejzaži istinske ljepote, već se dokazala kao izvrstan domaćin te ne sumnjamo da će i ove godine na terenu ali i na tribinama biti veselo i zabavno. Pozivamo sportaše, ali i rekreativce i ljubitelje dobre zabave da se prijave i predstavljaju svoj grad na igrama. Uz nešto spretnosti i timskog rada možda će se naći i u finalu te tako predstavljati svoju zemlju. Svakako dođite navijati za svoju ekipu i tako im pomognite na putu do pobjede", zaključio je Krzyk.

TAGS

Copyright © 2018 Powered By ČIKOM - All Rights Reserved