Skip to main content

Novosti

Šest bendova na festivalu Kotor May Rock

Šest bendova nastupiće tokom drugog Kotor May Rock festivala zakazanog za 20. i 21. maj.

Pred publikom na ljetnjoj pozornici u Kotoru prve koncertne večeri nastupiće crnogorski sastav Parampaščad, riječki bend Let 3, kao i Rambo Amadeus, dok će se za dobru rock atmosferu druge večeri pobrinuti kotorski Four Blues Drivers, a zatim legende jugoslovenskog rocka Atomsko sklonište i alternativni sastav Straight Mickey and the Boys.

Ovo je drugo izdanje festivala Kotor May Rock koji je Turistička organizacija Kotor pokrenula u cilju proslave Dana nezavisnosti.

Američki bend “Wings of Dixie” 22. aprila na Trgu od oružja

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici predstaviće u ponedjeljak, 22. aprila na Trgu od oružja muzički sastav Wings of Dixie.

Sastav “Wings of Dixie” pripada U.S. Air Forces in Europe Bandu i broji osam članova koji u bogatom muzičkom repertoaru imaju Americana rok, Dixieland džez, bluz, kao i savrene pop-rok hitove.

Sastav je već više od tri decenije prepoznatljiv po energičnim nastupima.

Koncert počinje u 19h, ulaz je slobodan.

Zatvaranje ski sezone na Vučju - organizovan prevoz iz Kotora

U cilju promocije turističkih potencijala sjevera Crne Gore TO Kotor, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, omogućiće besplatan prevoz Kotor-Vučje-Kotor i korišćenje usluga na skijalištu u subotu 16. marta.

Polazak iz Kotora je u 7h, povratak sa Vučja u 17h.

Ski dan na Vučju dio je manifestacije "Snow Dance" koja se održava peti put, uz bogat zabavni program i posebne aktivnosti za najmlađe, kao i sa bogatom gastro ponudom.

Copyright © 2018 Powered By ČIKOM - All Rights Reserved